DESINSECTACIÓ

Insectes caminadors:

Bé està clar que no podem comparar ambdós insectes però d'alguna manera o altra sí que podem comparar el mètode de treball.

Les paneroles són insectes capaços de sobreviure a una guerra nuclear , amb potencial capacitat de reproducció i especialment contaminants en el nostre entorn i la nostra salut . Les formigues , d'altra banda , són insectes socials que viuen en colònies molt organitzades i intel·ligents , no transmeten cap malaltia però solen ser molestes si les trobem en diverses zones del nostre hàbitat .

Per a ambdós insectes utilitzem de forma habitual unes planxes adhesives que al trepitjar els evita el moviment i poc a poc van morint . Però com hem dit , les dues tenen una gran capacitat de reproducció i moltes vegades aquest mètode pot no ser del tot efectiu , per la qual cosa fem servir com a tractament de xoc uns gels insecticides especials per a cadascuna, sempre respectuosos amb el medi ambient .

Insectes voladors:

No hem de confondre una vespa amb la seva germana l'abella ja que no tenen comparació. L'abella és una espècie protegida encarregada de pol·linitzar la natura , afable i sense cap perill. Elles són la base de la nostra existència i si les exterminem matem una part de nosaltres mateixos .

Les vespes són insectes voladors que viuen en societats jeràrquiques , agressives i molestes de manera que no tenen objecció d’atacar si són molestades . Les solem veure amb més freqüència a l'estiu ja que la calor les activa i és aquesta la seva època de major reproducció . Les trobem majorment sota les teules de la teulada amb difícil accés . Per aquest motiu, treballem de matinada quan encara es troben inactives amb pols que respecten el medi ambient .

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill