Qui som

Giroplagues som una empresa especialitzada en el control de plagues, a fi d’oferir un seriós servei professional i cobertura específica i personalitzada als nostres clients. El control es basa en el coneixement de l'ecologia i d'una anàlisi de la projecció dels ritmes poblacionals de les plagues i dels seus enemics naturals.

L'experiència acumulada al llarg dels anys a Girona i província, ens fa un referent en el control de plagues, la desratització, la desinsectació, la desinfecció, el control de les aus, els tractaments en la fusta, els tractaments fitosanitaris i la legionel-losi.
Les rates, les blattes, les pigeons, les mouettes, les formigues, els tèrmits, les plagues a Girona.....són un problema al quin nosaltres plantegem solucions definitives, efectives i ràpides per gaudir de la teva llar, restaurant, hotel o negoci

Som conscients que un problema de plagues arriba a ser la preocupació primordial per l’afectat degut al cost econòmic i el deteriorament de l’imatge, que pot repercutir directament en la seva empresa, és per això que establim contacte permanent amb el client fins a l’eliminació del seu problema.

El control d'insectes a Giroplagues es supervisat per entomólegs qualificats i les aplicacions d'insecticides s'efectuen seguint les conclusions basades en mostrejos periòdics de la població de la plaga i dels seus enemics naturals.

Més en aquesta categoria: Girosanitac »
WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill