Dilluns, 03 Febrer 2014 20:55

Benvinguts a la nova web de Giroplagues

Valorar aquest article
(0 vots)

A Giroplagues anem  d’estreno!!

Vam decidir que necessitàvem una pàgina web per poder estar mostrar tot el que podem oferir als nostres clients.

Com podeu veure hem dissenyat la web, en la que oferirem tota l’ informació dels nostres serveis. Som uns experts en l’extermini de plagues no desitjades.

La web presenta un disseny simple en el qual es combina el blanc amb el verd. El verd representa el medi ambient, ja que a Giroplagues respectem la natura i el medi, les nostres tècniques i mètodes no li produeixen cap mal. Apostem per la sostenibilitat i no hi ha millor color per representar-ho que el verd.

L’altre color que l’utilitzem pel fons és el blanc. Hem escollit el color blanc perquè representa a l’àmbit sanitari. És el mateix color que els contenidors higiènics que oferim, que els uniformes que portem, etc. Som una empresa que gràcies als nostres serveis de desinfestació, aportem una atmosfera i un ambient en el qual no hi ha perills per la salut. Per aquest motiu considerem el blanc el nostre segon color.

Esperem que tota la informació que busqueu la trobeu a la web, però si  us sorgeix algun dubte que no trobeu resposta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Llegir 948 vegades Darrera modificació el Dijous, 13 Març 2014 18:03
Més en aquesta categoria: Nous tractaments fitosanitaris »
WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill